Duminica 28 Aprilie

Legile nu sunt și pentru bombardieri? Dorian Popa, prins când întorcea bolidul pe linia continuă! Se cam laudă cu averea pe internet - FOTO


Dorian Popa a fost filmat când întorcea bolidul pe linia continuă, la deschiderea unei shaormerii din Iași. Artistul a fost așteptat de un alai de fani, care au vrut să își facă poză cu el. La final, Dorian Popa a uitat de regulile de circulație și a întors pe linie continuă, fără a avea numărul de înmatriculare din față al autoturismului.

Fanii au filmat scena și au pus imaginile pe TikTok, iar acum se așteaptă reacția poliției.

Cu privire la imaginile apărute pe una dintre rețelele de socializare, la nivelul Poliției Municipiului Iași au fost dispuse verificări în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Iași. Dorian Popa se poate alege cu o amendă pentru faptul că a întors mașina pe linia continuă.

Artistul are o suită de mașini de lux, care au costat multe peste veniturile unei vedete obișnuite din România. Recent, și-a cumpărat un Lamborghini pe care a dat nu mai puțin de 300.000 de euro.

2-poza-interior-7 (1).jpg

Un fan a încercat să urce în mașina lui, fără să ceară voie, iar Popa a reacționat: ”Vrei să te urci în mașină? Asta urma să faci? Lasă vrăjeala. Și nu mă lua nici… Care râdeți, mă?! Vreți să vedeți… Ce-i de râs? Se urcă în 300.000 (n.r. de euro). Muncesc de ani de zile pentru acești bani. Revenind, nu mai umbla cu fofârlica, am 35 de ani și nu am venit aici cu pluta.

Te-am văzut că urma să te urci, băiatul te-a văzut și el… Ai putea să îmi spui ”Îmi cer scuze, Doriane, îmi permiți să urc și eu?”. Data viitoare nu mai spui ”Ba nu mă urc” și cu șmecherii din astea. Te rog frumos să te urci și să rămânem prieteni, da? Și promiți că știi ce ai de făcut data viitoare”, a povestit Dorian.

ANAF și procurorii anticorupție sunt cu ochii cât cepele pe vedetele din România, care fac demonstrație în social media cu averile lor. Recent a fost arestat Călin Donca, milionarul din Brașov, care s-a lăudat cu averea lui fabuloasă.

Lăudăroșenia l-a dus pe milionarul ardelean Călin Donca după gratii! S-a lăudat cu averea lui, iar procurorii l-au prins

Comentarii Facebook