La un pas de moarte în sala de fitness! Lui Victor i-a căzut în cap o bară de 200 de kilograme


O bară de 200 de kilograme i-a căzut în cap unui tânăr de 17 ani, într-o sală de fitness din București. 

Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere de la sala de sport, pe care Victor o frecventează de mai bine de două luni, scrie observatornews.ro

Mi-a căzut în cap, din prisma adrenalinei, pe moment nu s-a simțit mare lucru. Este un aparat de fluturări la piept, unde omul stă în mijlocul aparatului și se duce în față şi trage de aparat. Aparatul se bălăngănea dinainte, urmând să cadă. Erau 15 kilograme pe fiecare parte”, a spus victima.

L-am văzut cu capul plin de sânge, putea să cadă un pic mai sus și murea instant. Aparatul s-a balansat și i-a căzut direct în cap. Nu era stabil”, a spus un alt martor. 

Mama lui Victor a făcut șoc când a auzit de cele întâmplate, mai ales că îl știa pe băiat într-un loc sigur, la sala de sport, care este supravegheată de antrenori bine pregătiți. 

Vino repede să mă iei că mi-a căzut o bară de 200 de kilograme în cap şi sunt plin de sânge'. Ce bară? Ştiam că este în siguranță la o sala în mijlocul Bucureștiului lângă bunici. Mi se părea normal să fi ajuns o salvare înaintea mea. Un prim-ajutor nu i s-a dat. 

L-am dus la spital și l-au băgat imediat în sala de operaţie. Toţi mi-au zis că a avut noroc, putea să moară, să rămân lat, a avut noroc prin poziția prin care a picat bară, să spargă capul, nu chiar în zona în care ar fi fost letal”, a spus mama lui Victor.

Alexandru Lascăr, director companie fitness, a dat vina pe client. ”Dânsul a prins cu ambele mânere ale aparatului, s-a depărtat la doi metri, doi metri şi ceva de echipament a tras până când echipamentul s-a dezechilibrat și a căzut. Echipamentul este într-o stare bună în continuare, el nu a fost avariat…

Cu toate acestea pe aparat era postat un afiș prin care se anunța că e defect.

Nu ştiu cine a scris şi de ce a scris... Probabil s-au speriat fetele ieri când l-au văzut”, a mai spus oficialul sălii de sport. 

Părinții vor depune plângere la poliție.

Comentarii Facebook