Tineri de ispravă! Ce au făcut niște tineri care petreceau, când au auzit că o ambulanță a rămas blocată în zăpadă - VIDEO


Un echipaj medical a rămas blocată în zăpadă pe un drum din Vaslui, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Ghergheleu, comuna Codăeşti, și a fost ajutată de un grup de tineri aflaţi la o petrecere în zonă.

Salvarea trebuia să ajungă la o femeie de 37 de ani care se simţea rău și a rămas blocată la aproximativ un kilometru distanţă de satul Ghergheleu.

Tinerii din zonă au abandonat petrecerea şi au mers aproximativ doi kilometri prin viscol pentru a ajunge la autosanitara blocată.

Viaţă de ambulanţă... Dar când o mână de tineri de ispravă sar în ajutor şi când vezi câtă dăruire şi implicare, parcă îţi vine să zici ”Doamne, hai că nu suntem pierduţi!”. Iată că şi generaţia nouă poate, poate pentru că a primit educaţie de la părinţi.

Am cunoscut o mână de tineri frumoşi, de un bun-simţ rar întâlnit, la Gherghelu, comuna Codăeşti. Bravo, băieţi! Vă mulţumim!”, a scris pe pagina sa de Facebook asistenta Roxana Radu.


Comentarii Facebook