Luni 23 Noiembrie

Klaus Iohannis, scenariu sumbru pentru primăvară: Niciun speciaist nu a reușit să îmi spună că în primăvară va fi mai bine


Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți seară, că unul dintre motivele pentru care alegerile parlamentare ar trebui să aibă loc în decembrie este și acela că, potrivit specialiștilor, nu sunt date certe care să indice că în primăvară situația evoluție pandemiei va fi mai bună.

Am întrebat pe mai mulți, experți, medici, specialiști, niciunul nu a reușit să îmi spună, cu mâna pe inimă, că în martie va fi mai bine decât în decembrie. Să ne așteptăm, dacă avem noroc fiindcă nu depinde deloc de noi, dacă avem noroc și se găsește un vaccin viabil, să ne așteptăm la o îngrădire și cu ajutorul vaccinului a acestei pandemii. Este mult mai bine să ne bazăm pe noi.

Iarna lucrurile sunt mai complicate. Intrăm în plin sezon de gripă. Se suprapune gripa cu pandemia de COVID-19. Din cauza vremii reci, oricum mai mulți oameni vor avea tot felul de viroze. Lucrurile vor fi din ce în ce mai complicate, ”, a precizat Klaus Iohannis, conform realitatea.net.

Șeful statului a precizat că, în acest moment, punctul său de vedere este ca alegerile parlamentare să aibă loc la data planificată, 6 decembrie.

.

Comentarii Facebook