Interlopul Fane Vancică, filmat în timp ce bate cu bestialitate și îşi umileşte amanta. Scenele au devenit virale, Poliția încă nu s-a autosesizat


Interlopul Fane Vancică a fost surprins cum bate cu bestialitate o femeie. Din primele informaţii se pare că femeia este amanta interlopului. Imaginile cu acte de violență domestică de o cruzime uluitoare au fost publicate pe rețelele de socializare. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Interlopul Fane Vancică, membru al clanului cu acelaşi nume din Bucureşti este şi influencer pe TikTok, acolo unde este urmărit de sute de mii de tineri. Scandalurile inventate şi provocările la limita legii fac parte, în ultima perioadă, din arsenalul interlopilor care au ajuns influenceri pe TikTok, acolo unde fac live-uri şi concursuri ce sunt urmărite de zeci de mii sau chiar sute de mii de tineri, în special copii. Pentru live-uri şi concursuri, influencerii primesc anumite token-uri ce ulterior sunt transformate în bani. Aşa se face că şi interlopii, recunoscuţi în trecut ca fiind extrem de periculoşi, s-au apucat de TikTok, scrie Antena 3. 

Pe imagini se poate observa cum interlopul stă pe un scaun şi se ridică din când în când pentru a lovi cu piciorul, în timp ce amanta lui stă ghemuită, în genunchi, pe podea. Halucinant sună și scuzele sale ulterioare:

În primul rând vreau să îmi cer scuze faţa de soţia mea, de Maria. Îmi iubesc prea mult soţia, îmi iubesc prea mult copiii ca să nu îmi cer scuze. Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare (…) Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea”, spune Fane Vancică, justificând modul în care a lovit-o cu bestialitate pe tânără.

Publicăm acest video considerând că este încălcată grav demnitatea umană și le cerem autorităților să se autosesizeze! 

Comentarii Facebook