Întâmplarea vieții. O femeie de 28 de ani a născut la duș, fără să știe că este însărcinată


O femeie din Australia a avut parte de „surpriza” vieții, când a născut în timp ce făcea duș, deși nu știa că este însărcinată. Dimitty Bonnet, de 28 de ani, a rămas în stare de șoc atunci când a simțit că urmează să nască, deși habar nu avea că este gravidă, după spusele ei. Femeia și partenerul de viață, un bărbat de 42 de ani, părinți a doi copii - Nate, de 5 ani, și Darci, de 3 ani, considerau că familia este completă așa că nu au luat în calcul un nou copil.

Dimitty a avut ciclul menstrual regulat şi cu câteva săptămâni înainte să nască, pe 26 februarie 2022,  aceasta a făcut un test de sarcină care a ieşit negativ. În momentul în care Dimitty se afla la duş, soţul ei Jason se afla în pat, dormind. Dimitty a strigat după ajutor, iar soţul ei s-a repezit în baie găsind găsind-o pe aceasta acoperită de sânge şi cu un nou-născut în braţe, scrie Mirror Online.

Toată viaţa, am avut fluctuaţii de greutate, aşa că nu m-am gândit că e ceva în neregulă când m-am îngrăşat câteva kilograme.  Cu o luna înainte să nasc, am zburat cu avionul şi chiar am făcut o radiografie, după o accidentare la rugby, cu şase săptămâni în urmă. Absolut nimic nu mă anunţa că sunt însărcinată”, a declarat Dimitty. 

nou născut.jpeg

Speriați, cei doi au chemat o ambulanță, care a venit în ajutor 15 minute mai târziu, însă în timp util. Paramedicii au tăiat cordonul ombilical al copilului și s-au asigurat că atât el cât și mama sunt într-o stare de sănătate bună, după care i-au transportat la spital, acolo unde au fost monitorizați timp de 24 de ore, potrivit sursei citate. 

În seara de dinainte de a naște m-am simțit ciudat. M-am simțit puțin rău la stomac, așa că am dus copiii la culcare și m-am pus mai repede în pat. Pe la 1 noaptea m-am trezit și mă simțeam foarte inconfortabil. Era ca și cum aveam nevoie să merg la toaletă, dar degeaba. Durerea a început să se înrăutățească, așa că m-am decis să fac un duș ca să mă simt mai bine. Nu am vrut să-l trezesc pe soț, așa că am lăsat luminile stinse și am făcut duș pe întuneric. Am simțit nevoia să împing, iar în următoarea clipă țineam capul bebelușului în mâini", a mai relatat femeia.

Comentarii Facebook