Sambata 10 Decembrie

VIDEO: Noaptea minții! Momentul în care doi tineri aruncă într-un râu un coş de cumpărături. Polițiștii au deschis o anchetă


Doi tineri din Maramureș s-au filmat în timp ce  aruncă, de pe un pod, într-un râu, un coş de cumpărături dintre cele metalice, de mari dimensiuni, folosit la supermarket. Poliţiştii din Maramureş au deschis o anchetă pentru identificarea acestor persoane 

Cei doi tineri care apar în imaginile postate online riscă să fie cercetaţi pentru furt. În imaginile postate pe Facebook şi însoţite de comentariul „aşa cu fost educați copiii din Baia Mare” se văd doi adolescenţi care ridică un coş de cumpărături şi îl aruncă în apă, de pe un pod, scrie news.ro.

Pe fundal se vede, de asemenea, sigla unui magazin Kaufland. În urma apariţiei filmului care are doar câteva secunde, poliţiştii s-au autosesizat. 

În legătură cu imaginile apărute în spaţiul online, ce surprind două persoane care aruncă coşurile de cumpărături în râul Săsar, Poliţia municipiului Baia Mare s-a sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de furt şi identificarea persoanelor responsabile. Poliţiştii efectuează cercetări pentru clarificarea tuturor aspectelor juridice ce încadrează faptele filmate şi vor dispune măsurile legale care se impun”, informează IPJ Maramureș. 

Comentarii Facebook