Inconștiență maximă! Minori filmaţi la volan pe drumurile publice din România. Ce fac autoritățile


Un minor în vârstă de 15 ani a fost filmat mai multe zile la rând conducând atât maşini de teren cât şi o motocicletă pe drumurile publice. Aseară însă norocul său s-a sfârşit în momentul în care a ost observat în trafic de poliţişti. 

Şi nu e singurul caz de acest fel. Tot în Maramureş un bărbat de 27 de ani şi-a luat nepoţica de câţiva ani în braţe şi s-a urcat la volan.

Adolescentul de 15 ani a fost filmat în timp ce conducea autoturismele familiei pe drumurile publice. Vorbim de tractoare, maşini de teren sau motociclete.

Sâmbătă, 8 octombrie, poliţiştii l-au văzut conducând o motocicletă şi i-au făcut semn să oprească. Minorul însă şi-a continuat drumul. Oamenii legii au reuşit să-l oprească în scurt timp. Adolescentul a fost audiat în prezenţa tatălui său. Conform Antena 3 CNN, acesta din urmă s-ar fi enervat când şi-a dat seama că fiul său a fost prins şi ar fi trecut la ameninţări.

Copilă de 7 ani, ținută în brațe, la volan, de unchiul său 

unchi la volan.PNG

Un alt caz a fost sesizat într-o localitate din Maramureș, unde, un bărbat de 27 de ani și-a lăsat nepoata, în vârstă de aproximativ 7 ani, să conducă mașina. 

Tânărul a luat-o pe cea mică în brațe și a lăsat-o să „întoarcă de volan” în timp ce el filma isprava. Imaginile au fost filmate chiar de ziua fetiţei şi au fost postate pe o reţea de socializare. Aşa au ajuns şi în vizorul poliţiştilor care s-au autosesizat şi cercetează cazul. 


Comentarii Facebook