Incident într-o cursă WizzAir la aterizare în România. Un pasager beat a provocat un scandal la bord


Mai mulți pasageri s-au luat la bătaie într-un avion al companiei aeriene WizzAir, care a aterizat joi, 24 martie, la ora 21:25 (ora României) pe aeroportul Otopeni, venind de pe ruta Copenhaga-București. Piloții au solicitat intervenția forțelor de ordine pentru a liniști spiritele.

Un pasager băut a făcut scandal în zborul Wizz Air de pe ruta Copenhaga-București

Potrivit boardingpass.ro, scandalul a fost provocat de un pasager în stare de ebrietate, iar piloții au solicitat intervenția forțelor speciale. Pasagerul care a provocat incidentul a fost imobilizat și reținut de forțele de ordine.

Echipajul zborului companiei Wizzair a solicitat de urgenta, prin turnul de control, interventia politiei de frontieră la bordul aeronavei la aterizare. Motivul, un pasager român în vârstă de 44 ani a provocat un scandal la bordul aeronavei care venea din direcţia Copenhaga-Bucureşti. Bărbatul, aflându-se în stare avansată de ebrietate a fost preluat din aeronavă la aterizare de către poliţia de frontieră, urmând a se întocmi lucrare penala la Codul aerian.( art. 119 alin 2). Nu au fost victime si nu au fost identificate asupra lui arme sau obiecte periculoase”, au declarat autoritățile.

Wizz Air confirmă că echipajul aeronavei care opera zborul W6 3114 de la Copenhaga la București a solicitat ajutorul Poliției după ce un pasager în stare de ebrietate a devenit indisciplinat și a început o altercație în timpul aterizării. Echipajul a acționat conform procedurilor standard de securitate și aeronava a aterizat în siguranță. Pasagerul indisciplinat a fost preluat de autorități, iar restul călătorilor au fost debarcați conform procedurilor normale. În posesia pasagerului indisciplinat nu au fost găsite obiecte periculoase. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați de această situație, dar siguranța și securitatea pasagerilor, echipajului și aeronavelor rămân prioritatea numărul unu pentru companie”, spun reprezentanții companiei. 


Comentarii Facebook