În ce partid vrea acum Diana Șoșoacă? A uimit pe toată lumea cu alegerea făcută


Diana Șoșoacă, nu are de gând, de fapt, să rămână senatoare independentă, ci se pare că și-a aranjat de ceva vreme viitorul politic, într-un alt partid. Senatoarea a tot favorizat acest partid în ultimele luni.

Diana Șoșoacă avea de gând să facă următoarea mișcare politică de ceva vreme și să se înscrie în PSD. Sursele au declarat că social-democrații o vor pe Diana Șoșoacă printre ei. Informația a fost publicată de site-ul de presă care aparține lui Dorin Lulea, despre care Diana Șoșoacă spunea că este nimeni altul decât președintele AUR în acte.

„Domnul Lulea este actual președinte AUR în acte. La acest moment în actele partidului nu apar în conducere nici George Simion, nici Claudiu Târziu, ci domnul Marius Lulea, un domn cu foarte multe afaceri imobiliare”, a declarat Șoșoacă pentru Europa Liberă.

Așadar, sursele susțin că Diana Șoșoacă se va înscrie în PSD în viitorul foarte apropiat, mai ales că în ultima luna a înscris în comisia unde este președinte mai multe persoane din PSD, trecând peste regulamentul AUR.

Prin intermediul unor actuali și foști membri PSD, apropiați de ai lui Marcel Ciolacu, printre care și Ninel Peia, senatoarea și-a negociat dinainte de excludere poziția în PSD. Ca urmare a acestui lucru, Diana Șoșoacă va păstra poziția de președinte a comisie pe care o deține la acest moment în Parlamentul României.

De altfel, mai mulți parlamentari AUR s-au plâns că Diana Șoșoacă introducea în grup persoane afiliate PSD și nu respecta disciplina de partid”, susține sursa citată.

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR după un scandal monstru. Aceasta a avut o intervenție halucinantă în Senat, în care a spus că se urmărește stârpirea neamului românesc prin vaccinarea împotriva coronavirusului. Chiar unul dintre colegii săi a cerut să-i fie oprit microfonul, dar Diana Șoșoacă a continuat. Deși a avut alocat un spațiu de două minute, ea a vorbit 7 și și-a încheiat cuvântarea făcându-i pe toți criminali. În urma acestui episod, Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR.


Comentarii Facebook