Gigi Becali întrebat de un călugăr de ce se laudă cu actele caritabile


Gigi Becali ajută pe mulți oameni, iar un călugăr de la Muntele Athos l-a întebat de ce face cunoscute aceste gesturi.

Părintele Pimen Vlad, starețul Chiliei ”Intrarea Maicii Domnului în Biserică”, din Muntele Athos, una dintre multele chilii românești care se află acolo, a afirmat că l-a întrebat de ce face publice astfel de gesturi.

L-am întrebat pe domnul Becali. A dormit aici, după închisoare. Era total schimbat. Și l-am întrebat: ’cum privești lucrul ăsta, pentru că-l faci public?’. Am vrut să-l întreb pentru că am văzut un om total schimbat față de înainte.

Și mi-a spus așa: ’Eu îl fac public, dar am alt scop. Sunt mulți oameni ca mine pe acest pământ, care produc foarte mulți bani și care au păcate. Dacă fac publice actele mele, poate îmi urmează și alții exemplul”, a povestit starețul, potrivit digisport.

Părintele Pimen Vlad a mai dezvăluit și ce i-a mai spus Becali.

Mi-a mai spus așa: ’Sunt convins că nu-i pot ajuta pe toți, uneori se mai întâmplă să-i mai fugăresc, dar mi-e milă de ei. Și atunci mă duc după colț și plâng. Doamne, nu-i pot ajuta pe toți’. Asta mi-a spus Gigi Becali.

A început căința, spovedania și apoi milostenia. A întors înapoi, îi pare rău pentru păcate”, a mai povestit Părintele Pimen Vlad, în podcastul lui Mihai Morar.

Comentarii Facebook