Gestul macabru la care a recurs un român, pentru a încasa pensia mamei sale


Un bărbat din Galați a ajuns să recurgă la un gest extrem, pentru a continua să primească penia mamei sale. Acesta a ascuns moartea mamei sale timp de aproximativ 4 luni, el locuind cu cadavrul femeii în casă.

Incidentul a avut loc în comuna Smârdan, iar poştaşul i-a informat pe poliţişti că din luna martie nu a mai văzut-o pe femeia de 78 de ani şi că în această perioadă i-a înmânat pensia fiului beneficiarei.

Miercuri seara, poliţiştii de la postul comunal s-au deplasat la locuinţa celor doi şi într-o cameră au descoperit cadavrul în descompunere.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan au fost sesizaţi de factorul postal care îşi desfăşoară activitatea pe raza comunei Cuza Vodă, cu privire la faptul că, de aproximativ 4 luni, nu a mai înmânat pensia unei femei, de 78 de ani, din localitate, pe care nu a mai văzut-o la domiciliu, ci fiului acesteia, în vârstă de 45 de ani, împreună cu care locuia. Poliţiştii s-au deplasat imediat la domiciliul persoanei în cauză unde, într-o cameră, au descoperit corpul neînsufleţit al acesteia, aflat într-o avansată stare de descompunere”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi, potrivit Mediafax.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie şi stabilirea cauzei decesului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Comentarii Facebook