Zbor Ryanair București-Timișoara amânat 4 ore pentru că... s-a furat o piesă din avion


Zborul Ryanair de pe ruta București-Timișoara a fost amânat 4 ore deoarece ”o piesă a fost furată sau a dispărut” din cabina pilotului, potrivit unui telespectator Digi24. Aeronava a decolat după patru ore de întârziere, din motive tehnice.

Reprezentanții Aeroportului București au precizat că aeronava a avut probleme tehnice, iar Poliția de Frontieră face verificări pentru a stabili dacă a fost adevărată informația unui posibil furt.

Tot ce se știe în mod oficial până acum este faptul că avionul a zburat cu o întârziere de patru ore din motive tehnice.

Cursa Ryanair care trebuia să decoleze la 6:30 de la Otopeni nu a mai decolat pentru că "o piesă a fost furată sau a dispărut". "Lipsește o parte din cabină". Formulările nu-mi aparțin”, a transmis Bogdan, un telespectator Digi24

Cursa București-Timișoara de la Ryanair a fost amânată. Ni s-a spus că o piesa din cabina pilotului a fost furată și nu se poate decola. Au spus că trimit alt avion în jur de ora 10. Nu am mai auzit să se fure ceva din cabina avionului”, a spus un alt telespectator.

Nu ne-au spus ce piesa era, dar am așteptat mai mult de 1h ca să ne anunțe”, a adăugat Cristian, care în acest moment se află în Aeroportul Otopeni.

Comentarii Facebook