A simțit că pereții din noua casă sunt ”calzi” și a trăit șocul vieții. Ce a descoperit


O femeie a reușit să cumpere o casă nouă, dar după ce s-a mutat în locuință alături de cei doi copii ai ei a avut un șoc.

Femeia din Centennial, Colorado a fost încântată de achiziționarea primei sale case, cu patru dormitoare și două băi, dar nu știa ce creaturi se adăpostesc în pereți. 

Mama de 42 de ani nu s-a gândit că va găsi o locuință infestată masiv de șerpi. Unul dintre câinii ei a fost cel care a făcut prima descoperire de groază.

Arătând spre o ușă din spatele peretelui garajului ei, Amber a declarat că încerca să despacheteze, iar ”câinele meu s-a ghemuit și a început să se plimbe foarte încet pe aici. M-am apropiat să văd la ce se uita, crezând că este un păianjen sau ceva de genul acesta, și erau două găuri mici chiar aici și am văzut șerpi care se strecurau pe perete. Așa că am intrat în panică”.

Șerpii au fost găsiți încolăciți într-o crăpătură din perete, notează DailyStar.

Pereții erau calzi, ceea ce a indicat că sunt mulți șerpi și că lucrurile sunt mult mai serioase. 

După toate cercetările, toată lumea spune că sunt o formă de șarpe de jartieră. Dar dau și o atenționare că nimeni nu și-a văzut vreodată șarpele jartieră atât de mare”, a spus ea.

Nu pot despacheta nimic din lucrurile mele, pentru că mi-e teamă cu siguranță că sunt șerpi în cutii sau sub cutii... Este ca și cum te-ai băga în pat și, dacă cearșaful îți atinge piciorul sau ceva de genul acesta, imediat rupi pătura sau sari din pat pentru a te asigura că nu este nimic acolo. Este dur. Am 42 de ani și aceasta este prima mea casă. Am muncit toată viața pentru ea și nu mă pot bucura de ea. Copiii mei se pot bucura de ea. Sunt speriată de moarte”, a adăugat ea.

Un specialist în șerpi a ajutat-o pe Hall să scape de târâtoarele care i-au acaparat pereții casei. Acesta a spus că șerpii trăiesc probabil pe proprietate de cel puțin doi ani. Toată ”distracția” a costat 1.000 de dolari, dar femeia nu este liniștită până când nu va sparge betonul pentru a vedea dacă nu mai e ceva în vizuina șerpilor.

62345245.jpg

62345243.jpg

Comentarii Facebook