Gemete și sunete ciudate, înregistrate într-un avion. Pasager: „Cel mai ciudat zbor din viața mea”


Un pasager care a călătorit cu unul dintre avioanele American Airlines a înregistrat gemetele şi sunetele ciudate, auzite în timpul zborului prin sistemul de comunicaţii. Clipul a ajuns viral pe Twitter, relatează CNN.

Producătorul de film, Emerson Collins a înregistrat totul într-un clip video pe care l-a postat săptămâna trecută pe pagina sa de Twitter. În scurt timp, acesta a devenit viral pe internet.

Cel mai ciudat zbor din viața mea. Aceste sunete au început să se audă prin interfon înainte de decolare și au continuat pe tot parcursul zborului. Nu le-au putut opri și, după aterizare, încă nu aveau idee despre ce a fost vorba”, a scris Collins pe Twitter.

În imaginile surprinse, pilotul vorbește la interfon, cerându-și scuze pentru „sunetul extrem de iritant”. După imaginile postate de producător, mai multe persoane care au zburat în ultimele luni cu avionul au raportat zgomote similare.

În urma raportului inițial, echipa noastră de mentenanță a inspectat amănunțit aeronava și sistemul de comunicații și a stabilit că sunetele au fost cauzate de o problemă mecanică cu amplificatorul interfonului, care crește volumul sistemului atunci când motoarele funcționează”, a precizat purtătorul de cuvânt al American Airlines, Sarah Jantz, potrivit washingtonpost.com.

Comentarii Facebook