"Gata cu fabrica de dat amenzi!" - Un polițist român își îndeamnă colegii să nu mai dea amenzi șoferilor. VIDEO


Valer Kovacs este timișoreanul care a devenit cel mai cunoscut poliţist român de pe TikTok. El a lansat, într-un clip devenit viral, un apel pentru colegii săi, în care îi îndeamnă să protesteze împotriva guvernului nemai acordând amenzi şoferilor, ci doar avertismente.

Timișoreanul Valer Kovacs este urmărit pe platforma TikTok de peste 300.000 de oameni şi a reușit să adune, în total, peste 7 milioane de aprecieri la clipurile sale.

Poliţistul a ajuns să fie cunoscut pe platformă pentru videoclipurile pe care le distribuie, în care demască tentative de şpagă sau aplică amenzi instituţiilor publice care nu îşi fac treaba.

În ultimul său videoclip devenit viral pe TikTok, Valer Kovacs a lansat un apel către colegii săi din toată ţara și le-a transmis acestora să protesteze înlocuind amenzile cu avertismente scrise.

Clipul video a obținut peste 1,8 milioane de vizualizări în mai puţin de 24 de ore.

„Fac apel la toţi poliţiştii români să adoptăm această formă de protest care nu va afecta societatea civilă sub nicio formă. Cea mai dură formă de protest pe care o poate adopta un poliţist activ în România împotriva guvernului care ne-a îngenunchiat timp de 33 de ani este de a aplica avertismente scrise fără valoare. Gata cu fabrica de dat amenzi. S-a terminat!", a transmis polițistul Valer Kovacs.

Comentarii Facebook