FOTO- Un român şi un grec și-au pierdut viața într-un accident aviatic. Elicopterul în care se aflau s-a prăbușit în mare, în Grecia


Un elicopter cu patru persoane la bord s-a prăbușit în Marea Egee, miercuri, 13 iulie, în timp ce participa la stingerea unui incendiu din zona Paleochori din Insula Samos. O persoană cu cetățenie română și moldovenească a decedat în urma prăbușirii în mare a elicopterului care participa la stingerea unui incendiu în Grecia. 

elicopter grecia 11.jpg

Autoritatea Aeronautică Civilă susţine că elicopterul care s-a prăbușit în mare, în Grecia este înregistrat în registrul aerian al Republicii Moldova. La bord se aflau două persoane cu cetățenie română și moldovenească, un moldovean şi un grec.

Ce spune Ministerul Afacerilor Externe

Potrivit MAE, în urma accidentului, două persoane au decedat. Una dintre victime avea dublă cetățenie (a României și a Republicii Moldova), iar cealaltă era cetățean al Republicii Elene. Dintre cele două persoane rănite, una are dublă cetățenie (a României și a Republicii Moldova), iar cealaltă persoană deține cetățenia Republicii Moldova. Răniții sunt internați într-o unitate medicală din Samos și, momentan, se află în afara oricărui pericol, potrivit observatornews.ro. 

elicopter supravietuitori.jpg


Comentarii Facebook