VIDEO - Cum s-au dat românii în spectacol pe un vas închiriat în Grecia: „Greieri în câlcâie și muzică de birt sătesc! Amazing (big) belly dance”


Românii se distrează în stil neaoş oriunde se duc. Mai mulţi conaţionali s-au dat în spectacol pe un vas închiriat în Grecia.

Pe o pagină de Facebook „Thassos private cruising & sportfishing” a fost postat un filmuleţ cu români aflaţi în vacanţă în frumoasa insulă de smarald. Şi cum era şi de aşteptat, ai noştri nu au gustat prea mult muzica grecească şi au dat-o în scurt timp pe muzică populară.

 

Românii nu au întârziat să comenteze video-ul 

Comentariile şi ironiile românilor nu au întârziat să apară: „As fi înțeles dacă încercau un sirtaki zorba ca erau în concediu intr-o tara minunata pe care vrei sa o cunoști. Nu zice nimeni ca trebuie sa ti uiti dansurile,muzica și obiceiurile de acasă , dar era bine dacă va bucurati de asemenea momente acasa ,in curtea privata. Sa aveti o vacanta frumoasa si nu pierdeți din frumusețile Greciei, tradiționalismul local pe care il veți întâlni la tot pasul dar mai ales sa cunoașteți oamenii din zonele pe care le veți vizita!”.

Mwaii ce frumos, greieri in câlcâie și muzică de birt sătesc! Sublim!”, „Amazing (big)belly dance. (Dans uimitor din buric)”, „Please keep them all! You'll thank me later. You welcome (Vă rugăm păstraţi-i pe toţi! Îmi veţi mulţumi mai târziu. Cu plăcere”, „Ceva fin”, „Urat, te duci în Grecia să asculți la cârciumă în sat..când ei muzica mult mai frumoasă”, au scris românii.


Comentarii Facebook