Miercuri 24 Aprilie

FOTO - Un bărbat a obținut permisul de conducere la 72 de ani: „Orice e posibil dacă îți dorești cu adevărat”


Un bărbat din Maramureş a obţinut permisul de conducere la vârsta de 72 de ani, fiind felicitat de şcoala de şoferi care l-a instruit.

În imaginea publicată pe Facebook de şcoala auto care l-a instruit pe bărbat, acesta este surprins cu zâmbetul pe buze, lângă maşina cu care a susţinut examenul. „Felicitări elevului Ștefan Ciure care a demonstrat ca si la 72 de ani se poate obține permisul de conducere dacă iti dorești”, este mesajul şcolii de şoferi care l-a instruit pe nea Ștefan. „Orice e posibil dacă îți dorești cu adevărat! Felicitări nea Ștefan!”, a scris un tânăr în comentarii. 

Mai multe persoane peste 60 de ani se înscriu pentru a susţine examenul auto

Cu toate acestea, se pare că acest caz nu este singular. Poliţiştii susţin că mai multe persoane peste 60 de ani se înscriu pentru a susţine examenul auto.

„Nu este chiar un caz particular. Sunt declarați admiși mai multe persoane trecute de 60 de ani. Nu vă pot da un număr exact, dar să știți că e ușor de constatat că în general, persoanele ajunse la vârsta pensionării conduc mai prudent. Anul trecut am avut o persoană de sex feminin, o doamnă învățătoare ieşită la pensie în vârstă de 72 de ani. S-a chinuit într-adevăr datorită vârstei, a dat de patru ori sala, a luat cu 25 de puncte a luat şi traseul a doua oară dar nu şi-a ridicat permisul de conducere", a povestit Dănuţ Ciubotaru, şeful Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, potrivit emaramures.ro.


Comentarii Facebook