FOTO - Un autoturism a izbit o altă mașină și a proiectat-o sub un taxi. Ce au găsit polițiștii


Un tânăr a fost la un pas de tragedie joi seara, după ce a intrat cu mașina într-un taxi parcat pe trotuar. S-a întâmplat cu puțin timp înainte de miezul nopții, pe șoseaua din sectorul 5 a capitalei. Vinovat a fost un alt șofer care ieșea de pe un drum secundar și l-a izbit pe tânărul care conducea regulamentar. 

Un șofer care a vrut să iasă dintr-o benzinărie a izbit puternic o mașină și a proiectat-o sub un taximetru parcat pe marginea drumului. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au găsit două autoturisme puse, pur şi simplu, unul peste altul.

taxi peste masina.jpg

O maşină condusă de un şofer de 21 de ani a fost izbită de un alt autoturism care ieşea dintr-o benzinărie şi proiectată sub un taximetru parcat, care - în urma impactului - s-a înfipt în stâlp”, au transmis polițiștii care s-au deplasat la locul accidentului. Tatăl tânărului a venit într-un suflet la locul accidentului.

Taximetristul a fost şi el alertat imediat de vecini. „M-au sunat vecinii că m-a lovit cineva. Când am ieșit afară, mi-a zis un polițist că băiatul care e după colț ieșea de pe străduță, l-a acroșat pe băiatul și l-a proiectat în mine”, a declarat taximetristul, potrivit Știrile Pro Tv.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieșit negativ pentru ambii conducători auto. 

Sursa foto: Știrile Pro Tv

 


Comentarii Facebook