FOTO - Tânăr de 18 ani, atacat cu cuţitul în plină stradă, totul din cauza unei fete. Agresorul a fost arestat preventiv


Un tânăr de 18 ani a fost atacat cu un cuțit pe o stradă din Timișoara de un bărbat de 23 de ani, iar conflictul dintre cei doi a izbucnit din cauza unei fete. Victima a ajuns la spital cu răni la nivelul spatelui, iar agresorul a fost arestat preventiv.

Potrivit IPJ Timiș, conflictul a avut loc la începutul acestei săptămâni, însă abia joi, 12 ianuarie, au fost postate imaginile cu vicima pe rețelele de socializare. 

Agresorul a fost reținut 

La data de 09.01.2023, în jurul orei 02:06, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Sever Bocu, un tânăr, în vârstă de 18 ani, ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că în urma unui conflict spontan între trei bărbaţi, un tânăr de 18 ani a fost agresat fizic de un alt tânăr în vârstă de 23 de ani, provocându-i la nivelul corpui mai multe plăgi cu un obiect tăietor”, a trasnmis IPJ Timiș, potrivit timispress.ro.

ATENȚIE! Imagine cu posibil impact emoțional!

Tânărul agresat a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. În aceeași zi , agresorul, în vârstă de 23 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de vătămare corporală, iar o zi mai târziu magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. 

timis press.jpeg

Surse judiciare au precizat că scandalul a pornit din cauza unei fete. 


Comentarii Facebook