VIDEO - O tânără de 27 de ani s-a prefăcut că suferă de cancer pentru a lua donații de la oameni


O tânără de 27 de ani s-a prefăcut că suferă de cancer, pentru a încerca să păcălească oamenii să doneze pentru cauza sa. 

Camilla Maria Barbosa dos Santos, din Brazilia, a fost acuzată că s-a ras în cap pentru a îi face pe oameni să creadă că face chimioterapie și că a mințit în legătură cu tratamentul pe care-l lua pentru „boala” sa, relatează Mirror

Tânăra de 27 de ani, care a fost cercetată pentru delapidare, a spus oamenilor că are nevoie de donații pentru „tratament”. Ea le-a spus polițiștilor că a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2017 și a aintrat în remisie. Ea a susținut apoi că boala a recidivat la jumătatea anului trecut și s-a răspândit în plămâni și intestine după ce a contactat virusul dengeu. Dar poliția a spus că femeia nu a putut furniza dovezi ale diagnosticului ei. 

Femeia nu a avut niciun act care să dovedească faptul că suferă de cancer sau că urmează un tratament

Poliția a început să o investigheze pe Camilla atunci când mai multe persoane care au donat bani pentru a-i plăti medicamentele și testele au raportat-o după ce au devenit suspicioase cu privire la atitudinea ei. Femeia, din Morrinhos, statul Goiás, a organizat o serie de strângeri de fonduri.

Într-un videoclip făcut public de poliție, Camilla se prezintă și vorbește despre lupta ei cu „boala”, cerându-le urmăritorilor săi bani pentru o scanare RMN. Poliția a primit pentru prima dată plângeri cu privire la strângerea de fonduri a Camillei în urmă cu două luni, iar ofițerii și-au încheiat ancheta pe 5 ianuarie.

Șeful poliției, Fernando Nogueira Boaventura Gontijo, a confirmat că polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul femeii și nu au găsit niciun document sau dovezi care să susțină afirmațiile acesteia că suferea de cancer la sân și făcea chimioterapie.

Spitalul Araújo Jorge, unde Camilla a spus că își urma tratamentul din iulie 2022, a negat, de asemenea, că ar fi fost pacientă acolo. Camilla le-a spus autorităților că a suferit șapte ședințe de chimioterapie într-o perioadă de patru luni la spital și a susținut că i-au suspendat tratamentul pentru că i-au pierdut fișele medicale. Spitalul a contestat această afirmație. 

Angajații spitalului au spus, de asemenea, că au surprins-o „făcând fotografii pe o targă în secția de chimioterapie”. Ei au mai susținut că a fost scoasă din spital pentru că a avut un comportament deplasat. Poliția a confirmat că femeia nu este în prezent ținută în arest și a făcut publice imagini cu suspecta în speranța de a identifica alte victime. De asemenea, ea nu a vrut să răspundă acuzațiilor, în mod public.


Comentarii Facebook