FOTO - Pedeapsă enormă pentru un traficant de droguri: a introdus în țară zeci de kg de cannabis și aproape un kg de cocaină


Un bărbat din Bistrița-Năsăud judecat pentru trafic de droguri, a fost acuzat de complicitate la introducerea în țară a unor droguri de mare risc și constituire de grup infracțional organizat. Bistrițeanul a aprimit o pedeapsă record: 14 ani de închisoare. S-au adunat pedepsele dintr-un dosar anterior, dar și cele aplicate de instanțe străine. 

Acum o săptămână, un bistrițean a fost condamnat la nu mai puțin de 14 ani și 4 luni de închisoare pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de droguri de mari risc, complicitate la introducere în țară de droguri și deținere de droguri.

Sentința a fost dată de Tribunalul Bistrița-Năsăud și poate fi contestată la Curtea de Apel Cluj. Aceasta „adună” și pedeapsa dintr-un alt dosar, precum și cele aplicate de instanțele străine.

poza bstriteanul.jpeg

Potrivit Gazeta de Bistrița, bistrițeanul împreună cu alți doi bistrițeni și alte două persoane aflate pe teritoriul Spaniei au organizat și efectuat 5 transporturi de droguri de risc și mare risc : 31 de kg de cannabis și 899 de grame de cocaină. Drogurile au fost aduse din Spania în România.

În dosar a mai fost judecat și Moldovan Ionuț Mihai, tânărul care anul trecut în mai făcea praf un Maserati în Pasul Tihuța. În urma accidentului, tânărul și alți doi bărbați au decedat. Mai multe detalii despre accident puteți citi mai jos:

Anchetatorii spun că tânărul era „finanțatorul” achizițiilor de droguri și asigura întreținerea și modificarea autoturismelor cu care erau transportate drogurile.


Comentarii Facebook