FOTO - Moment cutremurător: Un muncitor se agaţă disperat de cablul unei macarale, la sute de metri înălţime


Un videoclip cutremurător în care un muncitor atârnă suspendat de un cablu al unui utilaj de construcţii a apărut pe Instagram.

Bărbatul poate fi auzit cum ţipă în timp ce se ţine cu mâinile de un cablu şi este coborât cu utilajul printre zgârie-norii din Toronto, Canada. Materialul video a fost filmat şi postat pe reţelele de socializare de către alţi muncitori. Oameni din jur pot fi auziţi cum îl incurajează pe om să reziste şi să nu dea drumul cablului.

Deşi în filmare nu este surprins momentul în care acesta ajunge înapoi la sol, şefii de şantier au confirmat că bărbatul a fost coborât în siguranţă şi nu a suferit niciun fel de leziune. The Sun scrie că poliţia, pompierii şi cadrele medicale nu au fost alertate.

Mai multe incidente de genul, în același șantier

Firma de construcţii PCL Constructors a declarat că incidentul s-a produs când mâna unuia dintre muncitori s-a încâlcit în cablul unei macarale, după ce a încercat să agaţe o încărcătura în cârlig, potrivti The Sun.

Ministrul Muncii din Ontario susţine că autorităţile vor demara o anchetă cu privire la acest eveniment. Cu doi ani în urmă, un alt incident a avut loc pe acelaşi şantier: o macara a căzut de la aproximativ 60m înălţime pe acoperişul altei clădiri.


Comentarii Facebook