FOTO - Experiență dezgustătoare trăită de un bărbat într-un restaurant: „Era altceva, nicidecum carne de vită”


Un bărbat din Iaşi care a comandat o ciorbă la un restaurant din oraş, spune că a fost şocat în momentul în care descoperit, că în loc de carne de vită, a găsit bucăţi de sfoară.

În data de 7 octombrie 2022, bărbatul a mers la un restaurant din oraș  pentru a-și lua ceva de mâncare. Acesta a comandat gulaș din carne de vită, apucase să guste din ciorbă, iar în drum spre casă a simțit că ceva nu este în regulă.

Era ceva identic cu o sfoară, nicidecum carne de vită. Apucasem să iau 2-3 guri acolo, în restaurant. Între timp, până acasă am simțit că îmi rămăsese ceva între dinți. Când am dat să văd, nicidecum nu era carne. M-am gândit atunci 'că asta nu e carne, uite cum se întinde'”, a povestit bărbatul pentru bzi.ro.

sfoara in ciorba 2.PNG

În urma incidentului, soția acestuia a avut probleme de sănătate

Timp de două zile la rând, soția mea a vomitat”, a mai adăugat bărbatul, care între timp a făcut și o reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). Potrivit lui Constantin Onofrei, comisar șef adjunct în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Iași, aceștia sunt la curent cu situația și vor merge să verifice situația de acolo.

sfoara in ciorba 1.jpg

Patroana restaurantului a negat vehement acuzațiile aduse de client

Este o aberație! A luat vita din ciorbă și a zis că nu e carne, că e plastic. Să meargă la un laborator să facă analize. Nu am cu ce să mă agit, pentru că nu este o reclamație fondată, nici măcar unu la sută. Nu a fost vorba de sfoară între dinți! Domnul a scos vita din ciorbă, din gulaș, a făcut-o în șervețel și a spus că ăsta nu e material animal, că e material sintetic. Reclamația nu e fondată, avem declarație de conformitate. Se ia după conspirații. A luat carnea de vită și a mototolit-o într-un șervețel”, a declarat aceasta. 


Comentarii Facebook