FOTO - 17 migranţi, găsiţi de grănicerii români: Erau ascunși în cutii de plastic, într-un camion care încerca să treacă granița în Ungaria


Polițiștii de frontieră arădeni au prins 17 migranți care au încercat să treacă ilegal granița în Ungaria, ascunși în cutiile din plastic transportate de un camion, informează Agerpres. 

Șoferul român, controlat la Punctul de Trecere a Fontierei Nădlac II, transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, cutii de plastic pentru o societate comercială din Franța. 

imigranti cutii 2.jpg

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, în compartimentul destinat mărfurilor, în cutiile transportate, şaptesprezece cetăţeni străini. Persoanele depistate au fost preluate şi transportate la sediul instituţiei pentru cercetări”, au transmis polițiștii de frontieră din Arad. 

imigranti in cutii 1.jpg

Migranții sunt din Bangladesh, Nepal, Egipt, Maroc, Eritreea și Pakistan și au între 21 și 39 de ani. Aceștia au intrat legal în România, în baza documentelor personale. Polițiștii fac cercetări în acest caz, șoferul riscând un dosar penal pentru trafic de migranți. 


Comentarii Facebook