Fostă șefă de penitenciar povestește cum a fost tratată de frațili Tate. Acum e vedetă pe o platformă destinată adulților: „Respectă femeile”


O fostă directoare a Penitenciarului Craiova – Pelendava, acum vedetă pe o platformă on-line destinată adulților, povestește cum au tratat-o milionarii Tate, arestați preventiv acum, cât a lucrat pentru ei.

Subiectul despre care vreau să vorbesc acum cu voi este Andrew Tate. Andrew este un om deosebit, un om care respectă femeile și care tratează pe toată lumea frumos. Am locuit o perioadă în casă cu acest om și vreau să spun că pe mine m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte mult. În momentul în care eu am vrut să plec din București și să continui în Craiova, nu a fost nicio problemă, a spus că mă pot întoarce oricând, putem colabora și la distanță și totul a fost ok. 

Nu cred că este genul de bărbat care să folosească forța pentru a avea o femeie, este un bărbat frumos, carismatic. Nu ar avea de ce să recurgă la forță. Niciun model din casa aceea nu a fost forțat! Niciun moment nu a forțat pe nimeni! Tot ce se spune despre el cred că se datorează faptului că a deranjat foarte mulți oameni influenți prin faptul că este vertical și că a spus fix ce avea de spus”, povestește femeia, citată de Antena 3 CNN.

Strategia pregătită de frații Tate pentru a ieși din închisoare

Între timp frații Tate pregătesc o strategie de ultimă oră pentru a scăpa de închisoare. Cei doi milionari din Marea Britanie, stabiliți în România, vor afla mâine dacă scapă sau nu de arest în dosarul în care sunt acuzați că exploatau mai multe femei pentru a câștiga sume de bani de pe urma lor. Andrew Tate și Tristan Tate, arestați preventiv prin decizia Tribunalului București din 30 decembrie 2022, vor afla în câteva zile decizia Curții de Apel București.

Victimele fraților Tate le-au povestit procurorilor că atunci când au ajuns prima dată în vila suspecților au fost întâmpinate de paznici înarmați. Rolul lor era să pună presiune pe femei, în așa fel încât ele să nu ia nicio pauză de la munca pe care o făceau pe site-urile de adulți. Procurorii au obținut interceptări în care Andrew Tate povestește cum a încălcat legea și cum s-a folosit de femei.

Cei doi frați milionari au solicitat asistență și din partea ambasadelor SUA și Marii Britanii, iar reprezentanții celei din urmă au fost la vizită în arestul central săptămâna trecută. Între timp, frații susțin că sunt nevinovați și vor fie control judiciar, fie cel mult arest la domiciliu.  

Unul dintre avocații lor susține că acuzația de viol nu s-ar susține, și au încredere că la contestație o să fie eliberați. De altfel, asta spunea și judecătorul în motivare, că pentru viol există doar declarația victimei iar procurorii ar trebui să mai aducă probe. 

Comentarii Facebook