Folclorul românesc e în doliu! Solista Alina Popa a dispărut prematur, la 23 de ani


Folclorul românesc este în doliu, după ce Alina Popa, o cunoscută interpretă din Oltenia, s-a stins la vârsta de 23 de ani.

Alina Popa avea 23 de ani și toată viața înainte, dar destinul i s-a frânt într-o fracțiune de secundă, din cauza unei boli cumplite. A dus o luptă aprigă împotriva cancerului, din care n-a ieșit învingătoare. Cântăreața și-a dat ultima suflare la scurt timp după ce a împlinit 23 de ani. S-a stins din viață pe 22 ianuarie, iar familia și apropiații sunt devastați de durere. Pe rețelele de socializare curg mesaje pline de tristețe din partea celor care au cunoscut-o.

Cuvintele sunt prea puține să poată exprima un așa sentiment de tristețe! Erai in floarea vârstei, dar, totuși ai ales sa mergi și să cânți îngerilor, de acum. Nouă ne-ai lăsat ca amintire melodiile tale frumoase, bucuria cu care trăiai fiecare clipa și multe momente de neuitat! Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace, Alina dragă”, a scris un apropiat.

Prietena mea, au trecut câteva zile de când am vorbit, nu aveai o stare așa de bună precum voiam eu să aud despre tine, mi-ai promis că vei fii puternică și vei reuși, mi-ai promis că după ce vei învinge această boală urâtă care ți-a marcat toată viața, care ți-a distrus ultimii ani de carieră, de viață … vei fi din nou cu noi, vei zâmbi, vei fi fericită, ne vei cânta, ceea ce îți plăcea ție cel mai mult să faci, însă Dumnezeu a ales să ni te ia de aici, prea devreme. Te iubim, Alina noastră și nu te vom uita niciodată!”, a fost mesajul altui apropiat.

Comentarii Facebook