Florin Cîțu, despre PNRR: „Veniturile nu se reduc, pensiile nu se vor tăia. În 4 ani, vom face tot ce nu s-a făcut în 30 de ani”


Premierul Florin Cîțu a declarat, miercuri, după ce a prezentat planul PNRR că pensiile nu se vor tăia, veniturile nu se reduc.

PNRR e un plan diferit pentru că, pe lângă investiții targetate, acest plan vine și cu o parte de reformă. Planul PNRR a venit ca răspuns la criza cauzată de pandemie.

Cîțu: Proiectele trebuie să fie finalizate până în 2026, ca să nu pierdem bani

Proiectele trebuie să fie finalizate până în 2026, dacă nu le finalizăm, pierdem bani.

Sunt reforme care au fost amânate 30 de ani și acum trebuie să le facem, pentru că România are nevoie să treacă la următorul capitol de dezvoltare. Aceste reforme garantează că investițiile pe care le facem nu mai sunt doar pe hârtie, ci vor aduce bunăstare tuturor.

Premierul: Vor fi investiții care se vor vedea în buzunarele tuturor românilor

Prin acest program, și vă asigur că nu e unul politic, e un plan care garantează din punctul meu de vedere că vom avea o guvernare de principii liberale cel puțin 8 ani.

Vor fi investiții care se vor vedea în buzunarele tuturor românilor”, a declarat premierul Florin Cîțu, miercuri.

România are la dispoziție 30 miliarde de euro pentru investiții

Cele 30 de miliarde de euro nu vor fi folosite pe criterii politice. Com atrage 92,2 miliade de euro în patru ani pentru investiții, este un efort pentru orice țară. România are la dispoziție 30 miliarde de euro pentru investiții. Asta nu înseamnă, așa cum s-a speculat, reducerea pensiilor sau alte scenarii apocaliptice. Din contră, înseamnă un mod de a administra acești bani eficient și înseamnă că putem garanta să plătim și salarii mai mari până în 2030, fără să destabilizăm situația financiară a României. Asta înseamnă reformă. Investițiile vor merge în toate colțurile României, toate zonele din țară vor beneficia de pe urma acestor investiții”, a continuat șeful de la Palatul Victoria.Comentarii Facebook