Fiica antrenorului echipei de volei din Zalău, printre victimele tragediei de la școala din Belgrad


Fiica antrenorului celor de la SCM Zalău, Dragan Kobiljki, în vârstă de 13 ani, se numără printre victimele atacului brutal, în urma căruia un elev de clasa a 7-a a intrat înarmat într-o școală din Belgrad și a ucis 9 oameni: 8 elevi, dintre care 7 fete și un băiat, dar și pe paznicul școlii.

Masacrul din școala din Belgrad i-a lovit crunt familia antrenorului echipei de volei SCM Zalău, Dragan Kobiljki, fiica acestuia fiind printre cei opt copii uciși.

„Suntem alături de antrenorul formației noastre de volei, Dragan Kobiljki, în aceste clipe grele priciunite de trecerea în neființă a scumpei sale fetițe de doar 13 ani, în urma atentatului produs în dimineața zilei de miercuri la o școală privată din Belgrad.

Conducerea SCM Zalău, împreună cu toți sportivii clubulului nostru, suntem alături de Dragan și ne rugăm pentru odihna sufletului copilei sale.

Sincere condoleanțe!”, au transmis cei din conducerea Sport Club Municipal Zalău.

Incidentul s-a produs în școala primară „Vladislav Ribnikar” din municipiul Vračar din Belgrad, miercuri dimineață, la ora 8:42.

Kobiljski lucrează în prezent la clubul de volei Zalău din România și, imediat după ce a primit trista veste, s-a îndreptat spre Belgrad.

În timpul carierei sale de jucător, a îmbrăcat tricoul lui Partizan Belgrad, iar apoi a antrenat Steaua Roșie Belgrad. Tragedia a fost confirmată de fostul voleibalist Željko Tanasković, cumnatul lui Dragan Kobiljski, care s-a căsătorit cu sora lui Dragan.

„Suntem cu toții surprinși și zguduiți. Nu știu ce să spun. O mare tragedie și este pur și simplu de neimaginat că se poate întâmpla în aceste zone. Šurak Dragan și cu mine ne cunoaștem de mult timp, am jucat împreună, ceea ce i s-a întâmplat este un dezastru. Este de neimaginat pentru mine să se întâmple așa ceva în această zonă, ceea ce nu face decât să ne arate cât de mult trebuie să acordăm atenție tinerilor”, spune Tanasković.

Comentarii Facebook