Femeie cu COVID, ținută încuiată într-un container în curtea spitalului fără apă sau mâncare. Medici cercetați pentru lipsire de libertate


Caz incredibil în România. Patru cadre medicale sunt puse sub acuzare, pe motiv că ar fi sechestrat un pacient într-un container. Bolnavul ar fi stat acolo ore în şir fără apă şi medicamente.

O pacientă acuză că a fost sechestrată într-un container, în curtea Spitalului Judeţean Giurgiu. Pacienta a fost ţinut încuiat fără apă şi fără medicamente. Procurorii au început urmărirea penală şi pentru neglijenţă în serviciu. 

Este vorba de o situație extrem de gravă. Totul s-a întâmplat la final de lună iunie, anul trecut. 

O pacientă reclamă că în perioada 18-19 iunie 2020 a fost ținut încuiat într-un container din curtea Spitalului Județean Giurgiu fără apă, mâncare sau medicamente. Persoană suspectă de infecție cu SARS- CoV - 2. Femeia a făcut plângere și procurorii au deschis o anchetă și au început urmărirea penală împotriva a 4 persoane, medici și infirmiere din cadrul Spitalului Județean Giurgiu. Aceștia sunt acuzați de neglijență în serviciu și lipsire de libertate în mod ilegal. 

Omul susține că a fost abandonat într-un container până la venirea rezultatului la testul PCR. 


Comentarii Facebook