Familie distrusă de durere. Un bebeluș de 6 luni a murit la doar câteva ore după ce a fost externat din spital


O familie dintr-o comună din județul Olt este devastată de durere. Bebelușul lor de 6 luni a murit la câteva ore după ce a fost externat de la Spitalul de Urgență din Slatina.

Bebelușul fusese internat înainte de Crăciun la spitalul din Balș, cu diagnosticul bronșiolită acută. În a doua zi de Crăciun a fost externat, medicii spunându-i mamei ca starea lui este ameliorată. I s-a prescris un sirop și a fost trimis acasă. Pe 2 Ianuarie, disperată că starea copilului nu se ameliora, mama și-a dus copilul la Spitalul din Slatina. Diagnosticul a fost de data aceasta pneumonie. Mama a stat internată cu bebelușul la Slatina până pe data de 9 Ianuarie când iar i s-a spus că băiețelul este bine și pot merge acasă, notează Antena 3 CNN.

În jurul orei 13 au plecat din spital. Seara copilul a început sa fie agitat, nu dorea să mănânce, plângea continuu și începuse să aibă și probleme digestive. Părinții au reușit să-l calmeze în jurul orei 02:30. Când s-au trezit, peste aproximativ 3 ore, băiețelul era mort lângă ei, în pat. Oamenii au sunat la 112, s-au efectuat manevrele de resuscitare, dar nu s-a mai putut face nimic pentru bebeluș. Cadavrul a fost dus la morga spitalului din Slatina pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii au deschis în cauza un dosar penal pentru ucidere din culpă, potrivit sursei citate.

Comentarii Facebook