”Este singurul lux pe care mi-l permit. Nu pot merge cu bicicleta” - Miliardarul Ion Țiriac are mici capricii


Ion Țiriac, cu o avere de 1,4 miliarde de dolari americani, nu cheltuie bani pe capricii inutile, dar nici nu renunță la avioane.

Ajuns la 83 de ani, miliardarul nu renunță la pasiuni. El își pilotează propriile avioane atunci când se duce la diverse întâlniri de afaceri, conform propriilor declarații.

Vorbind de avioane, e singurul lux pe care mi-l permit în lumea şi fără de care n-aș putea să fiu astăzi în Italia, poimâine în Germania, pe urmă mă duc în Spania. Ăsta e singurul lux. Cu bicicleta nu pot să mă duc, trotinete cu motor nu erau pe vremea mea, așa că nici cu aia nu știu cum să umblu.

Am încercat să zbor cu doi-trei odată și imposibil, vă spun. Şi, atunci, am avioane care nu sunt ale mele, sunt ale companiei. Dar eu în general zbor cu ăsta mai mare, că îmi place mai mult. Am unul care e numai pentru Africa, care este extraordinar, ca aterizează pe orice, pe terenul de fotbal, unde vrei”, a declarat fostul tenismen", conform Antena 3. 

Ion Țiriac mai are o pasiune extravagantă, mașinile de lux. A adunat atât de multe, încât din 2016 și-a deschis un muzeu.

Comentarii Facebook