Elena Lasconi rupe tăcerea după acuzaţiile dureroase ale fiicei sale, Oana


Elena Lasconi rupe tăcerea după acuzaţiile fiicei care au scos-o din cursa electorală și a anunţat că se pregăteşte să meargă la Paris pentru a discuta cu fiica ei şi pentru a o strânge în braţe.

„Aceste trei zile au fost cele mai grele și dureroase din viaţa mea. M-am așteptat la orice, mai puțin la faza cu Oana. Pur și simplu m-a doborât. 

Cel mai greu e să fii spectator la linșajul de care are ea parte zilele acestea și cine știe câte de acum înainte și la cât suferă întreaga mea familie. 

Fiica mea este și va rămâne fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă. (...) Am ținut să vă transmit acest mesaj pentru că minciunile și intoxicările încă nu s-au oprit. Mai urmează. E doar începutul”, a transmis Elena Lasconi, potrivit Antena 3 CNN.

Amintim că, Lasconi a stârnit un val de critici după ce a mărturisit că a votat DA la referendumul pentru familie și s-a declarat susținătoarea căsătoriei între bărbat și femeie. Însăşi fiica ei se află la originea scandalului: tânăra a criticat-o dur pe mama ei pe internet, provocând foarte multe reacţii negative.

Conducerea USR a decis să o scoată pe Elena Lasconi de pe listele pentru alegerile europarlamentare din 2024, iar reacţia fiicei, Oana Lasconi, a fost: "un homofob în minus în Parlamentul European".

Oana Lasconi s-a mutat în capitala Franței în urmă cu șapte ani, pentru a-și urma pasiunea pentru gaming. Iar pe contul de Instagram are o seceră şi un ciocan şi se declară socialistă. În ultima postare, Oana Lasconi a transmis că nu exclude ideea de a intra în politică.

Comentarii Facebook