Durere pentru mama a trei copii, ucişi în mod inexplicabil de fratele lor mai mare: „Noapte bună îngeraşii mei frumoși, pentru totdeauna”


O mamă a trei copii, ucişi de fratele lor în locuinţa familiei, mărturiseşte că trăieşte în fiecare zi cu groază. Nu-şi poate imagina cum ar putea trece mai departe fără cei cărora le-a dat viaţă şi pe care i-a iubit mai mult decât orice pe pământ.

Gemenii Christy și Chelsea Cawley, în vârstă de opt ani, și sora lor mai mare Lisa Cash, în vârstă de 18 ani, au murit în timpul unui atac sângeros care a avut loc în casa familiei din Rossfield Avenue din Tallaght, South County Dublin, Irlanda, pe 4 septembrie.

„Noapte bună îngeraşii mei frumoși”

Mama lor, Margaret Cash McDonagh, nu se poate opri din plâns de atunci. Îngenunchiată de durere, femeia a adus un omagiu emoţionant, mărturisind că le va ţine vie memoria pentru tot restul vieţii ei.

Noapte bună îngeraşii mei frumoși. Cele două fete minunate ale mele și fiul meu frumos”, a scris ea. „Vă iubesc și îmi lipsiţi mai mult în fiecare zi. Cei trei îngeraşi ai mei pentru totdeauna”. Cu doar câteva zile în urmă, într-o altă postare pe rețelele de socializare, mama a mărturisit că se simte pustiită şi că viaţa ei nu va mai fi niciodată aceeaşi după pierderea devastatoare, relatează Irish Mirror.

dublin mama bun.jpg

Cei trei copilaşi dragi ai mei. O să vă iubesc și o să-mi fie dor pentru tot restul vieții mele de voi”, a adăugat ea. „Fiecare zi devine din ce în ce mai grea fără voi. Mami vă iubește”, a scris ea într-o postare pe Instagram în weekend.

Fratele lor mai mare, arestat pentru crimă

Durerea este inimaginabilă pentru Margaret, nevoită să-şi îngroape cei trei copii, în vreme ce fiul ei de 24 de ani, Andy Cash, rămâne în arest preventiv pentru uciderea lor.

Zeci de oameni au venit la înmormântarea copiilor, înconjurând cele trei sicrie albe aduse cu trăsurile trase de cai la Biserica St Aidan din Tallaght, pe 9 septembrie.

dublin caleasca.jpg

Nu te voi uita niciodată”, a spus o prietenă a Lisei. „Inima mea este complet spulberată. Tu ai fost cea mai bună prietenă a mea. Ai fost mama grupului. Cum trebuie să mergem mai departe fără tine? Ai avut atâtea planuri pentru viitorul tău. O bucată din inima mea este complet ruptă. Acolo au fost toată viața ta. Ai fost mereu acolo pentru noi”.

dublin fata.jpg

Un băiat de 14 ani a supravieţuit atacului sângeros al fratelui său

În timpul funerariilor, părintele Paul O'Driscoll, a vorbit despre durerea adusă comunității, adăugând: „Fără cuvinte, toți ne punem aceeași întrebare, cum s-a putut întâmpla asta?” Nu a încheiat înainte să îl laude pe fratele copiilor, Mikey, în vârstă de 14 ani, cel care a tras semnalul de alarmă, a continuat: „Curajul și puterea ta de a trage semnalul de alarmă, de a merge și de a cere ajutor este o inspirație de curaj și dragoste”.

Poliția a fost chemată la proprietatea de pe moșia Rossfield din Tallaght, în jurul orei 12:30, duminică, 4 septembrie 2022, descriind incidentul drept „violent și traumatizant”. Cei trei frați au fost înjunghiați de mai multe ori de fratele lor. Au fost transportaţi cu ambulanța la Children's Health Ireland la Crumlin, dar toți trei au fost ulterior declarați morți. Din primele date, gemenii ar fi fost aruncați de la fereastră în timpul atacului. 

Copiii au fost înmormântaţi împreună la Cimitirul Bohernabreena, după ceremonia emoționantă și sfâșietoare.

dublin poster.jpg


Comentarii Facebook