Miercuri 24 Aprilie

Doi medici infectați cu coronavirus s-au trezit cu pielea închisă la culoare - FOTO


Doi medici din Wuhan, aflați în stare gravă în urma infectării cu coronavirus, s-au trezit cu un ton închis al pielii, scrie Daily Mail, care citează televiziunea chineză de stat, CCTV.

Yi Fan şi Hu Weifeng au contactat noul coronavirus când tratau pacienţi la spitalul central din Wuhan. Medicii spun că tonul anormal al pielii e cauzat de un dezechilibru hormonal după ce ficatul lor a fost distrus în lupta cu virusul.

Cei doi medici au fost colegi cu primul medic care a avertizat în legătură cu apariţia unui nou virus asemănător cu SARS. Li Wenliang a fost pedepsit de partidul comunist pentru că a alarmat populaţia, iar apoi s-a îmbolnăvit de COVID-19 şi a murit.

Cei doi medici sunt internați de două luni și au fost supuși unui tratament, pe care chinezii nu au vrut să-l dezvăluie, și care a dus la problemele pe care le au acum cu ficatul 

Medicii chinezi cred că aceste probleme vor fi remediate în perioada următoare. Acum cei doi medici încep să-şi revină, pot să vorbească din nou şi şă şi meargă, dar cu dificultate.

page1.jpgpage.jpg

Comentarii Facebook