Duminica 28 Aprilie

Dincolo de cuvinte! Un copil în vârstă de trei ani a murit, în timp ce mama a crezut că l-a dus la grădiniță


Un copil în vârstă de trei ani s-a stins din viață într-un mod tragic, în Spania, uitat în mașină.

Mama s-a concentrat pe conducerea mașinii de familie, iar bebelușul ei dormea în scaunul de mașină. Copilul, în vârstă de doar trei ani a murit, uitat în mașina lăsată la soare ore bune. Femeia a mers la serviciu, crezând că l-a lăsat pe cel mic la grădiniță însă, de fapt, minorul rămăsese în mașină.

Cazul a șocat opinia publică. Tragedia a avut loc în cursul zilei de vineri, 7 iulie, în municipiul O Porrino, în apropierea orașului Pontevedra, în regiunea Galiției de nord-vest a Spaniei. Femeia a ajuns la locul de muncă și a parcat mașina. Copilul dormea și nu a făcut zgomot, iar mama a crezut că l-a lăsat la grădiniță. A închis mașina liniștită ș a plecat la locul de muncă.

În jurul orei 16:00, tatăl copilului a mers să îl ia pe cel mic de la grădiniță și a constatat că micuțul nu era acolo. Abia atunci femeia a realizat ce făcuse.

Deși salvatorii au fugit rapid la fața locului, nu au putut face nimic pentru a-i salva viața celui mic. Minorul în vârstă de doar trei ani a fost declarat decedat.

Oficialii primăriei din municipiul O Porrino au anunțat peste noapte că declară trei zile de doliu, iar în cursul zilei de azi, la prânz, a fost ținut un minut de reculegere.

Comentarii Facebook