Delir la televiziunea rusă: Cei ce mor pentru patrie în război nuclear ajung direct in Rai


Propaganda Kremlinului , folosind presa de stat, promovează constant ideea că Al Treilea Război Mondial este iminent. 

În timpul unei emisiuni la televiziunea rusă, Vladimir Avatkov, de la Academia Diplomatică a Ministerului de Externe rus a spus: ”Ce se întâmplă acum nu este despre Ucraina, ci despre viitoarea ordine mondială, în care nu mai e loc de hegemonii și în care Rusia nu poate fi izolată”.

Prezentatoarea emisiunii, Olga Skabeeva, a descris, la rândul ei, un summit găzduit de SUA în Germania drept un semn că „acesta este într-adevăr Al Treilea Război Mondial, în care 40 de țări sunt împotriva noastră”. „Ne-au declarat război”, a concluzionat ea.

Șefa televiziunii RT, Margarita Simonian, concluzionat la o emisiune că ”ideea că totul se va termina cu o lovitură nucleară este cea mai probabilă. Mi-e groază, dar înțeleg ce ar însemna lucrul ăsta – noi vom merge în Rai, iar ei doar vor muri ca niște gândaci”. Simonian și-a încheiat delirul spunând că „oricum vom muri toți la un moment dat”, conform Digi 24.

Legat de armamentul primit de Ucraina, realizatorii emisiunilor au dezbătut ce ținte să fie lovite prima dată. ”Dacă decidem să lovim Marea Britanie, atunci mai bine am lovi Statele Unite. Deciziile finale nu se iau la Londra, ci la Washington. Dacă vrem să lovim adevăratul centrul al Occidentului, atunci trebuie să lovim la Washington”, au mai spus propagandiștii, într-un delir total.

Comentarii Facebook