Declarația halucinantă a unui oficial rus: „Țările NATO vor fi distruse în doar o jumătate de oră, de Rusia, într-un război nuclear!”


Oficialii ruși încearcă să le ofere în continuare cetățenilor săi încrederea că aceștia nu ar fi în pericol, dacă autoritățile de la Moscova vor începe un conflict nuclear. Șeful agenției spațiale ruse Roscosmos, Dmitri Rogozin, spune că Rusia are nevoie de doar 30 de minute pentru a distruge statele NATO în cazul unui război nuclear.

De asemenea, Rogozin a acuzat NATO că poartă un război împotriva Rusiei și a ales să elaboreze propria definiție a „operațiunii militare speciale” a Rusiei, un termen folosit de președintele țării, Vladimir Putin, pentru a se referi la invazia din Ucraina.

Într-un război nuclear, țările NATO vor fi distruse de noi într-o jumătate de oră”, a spus el. „Dar nu trebuie să permitem acest lucru, deoarece consecințele schimbului de lovituri nucleare vor afecta starea planetei noastre”.

Prin urmare, a spus el, Rusia va trebui să „învingă acest inamic mai puternic din punct de vedere economic și militar” cu mijloace armate convenționale.

NATO duce un război împotriva noastră”, a declarat Rogozin într-o altă postare pe Telegram. „Ei nu au anunțat-o, dar asta nu schimbă nimic. Acum este evident pentru toată lumea”.

Acesta este un război pentru adevăr și pentru dreptul Rusiei de a exista ca stat unic și independent”, a mai spus Rogozin, potrivit Mediafax. 

Comentarii Facebook