Piero Ferrari, moștenitorul faimosului brand Ferrari, a avut un șoc când a văzut trei mașini fabricate de el în fața unui restaurant din România


Piero Ferrari, fiul nelegitim a lui Enzo Ferrari, deține la ora actuală 10% din acțiunile Ferrari, primite moștenire de la tatăl său. Piero Ferrari este căsătorit cu Romina Gingasu, o frumoasă româncă alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. 

Romina Gingașu (32 de ani) soția lui Piero Ferrari (78 de ani) a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, că partenerul ei de viață a fost uimit când a văzut trei mașini fabricate de el în fața unui restaurant din București. Tânăra a mărturisit că în alte state o asemenea opulență nu ar fi fost chiar vizibilă! 

Cei doi au servit masa la un restaurant de pe Șoseaua Nordului din Capitală. Acolo, însă, șeful Ferrari a avut parte de o situație care i-a stârnit uimirea. În fața localului de lux erau parcați 6 bolizi de lux – 3 Ferrari, 3 Lamborghini. Romina Gingașu a explicat că, în Italia, de exemplu, această situație nu ar fi întâlnită. În caz contrar, proprietarii autoturismelor de lux s-ar trezi cu Garda Financiară la ușă!

Nu este ok (n.red. ca bogăția să fie afișată la vedere). Chiar râdeam cu Piero când am venit prima dată cu el în România și eram în fața unui restaurant de pe șoseaua Nordului. Erau în fața restaurantului trei Ferrari și trei Lamborghini. Piero a zis că dacă era așa ceva în Italia, venea Guardia di Finanza (n.r. Garda Financiară din Italia) și îi aresta pe toți. Așa ceva nu vezi în Italia. Practic nu vezi, poate doar la Monaco…

Eu am cunoscut mulți milionari în România care au milioane pe credit. Așa că 1.000.000 se face foarte greu. Și jumătate de milion… e totuși un milion până la urmă, despre ce vorbim? Nu toți sunt milionari. Nu sunt deloc. Puțini sunt, foarte puțini și care au și un business sustenabil”, a spus Romina Gingașu, la Digi24.

Romina Gingașu a vorbit și despre primele de 17.000 de euro de Crăciun, de la fabrica Ferrari.

Compania asta pentru mine e cea mai mare onoare care mi-a fost dată. Când intru în companie se simte că fiecare persoană care lucrează acolo își lasă sufletul și viața în Ferrari. Toată lumea zâmbește, e un cod de etică, e liniște, angajații sunt fericiți.

În 2016, când am început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat, de la femeia de serviciu, până la CEO primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro. Azi a fost spus public că fiecare o să primească anul acesta 17.000 de euro primă de Crăciun. În funcție de performanța companiei. Mi se pare frumos și corect. Sunt peste 5.000 de angajați”, a declarat Romina Gingașu, conform digi24.ro.

Comentarii Facebook