Duminica 28 Aprilie

De ce s-au certat Florin Piersic Jr și marele actor, genialul Florin Piersic


Florin Piersic Jr. nu își mai vorbește cu tatăl lui, având o relație foarte rece. Fiul actorului a povestit la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, care este relația cu tatăl lui.

Acesta a spus că a o conferință de presă pentru filmul „Fix Alert”, tatăl său a făcut anumite comentarii care l-au rănit profund.

Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie.

El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu. (…)”, a dezvăluit Florin Piersic Jr., în emisiunea de la Kanal D.

Acesta a spus că nu poate înțelege motivele din spatele remarcilor făcute de tatăl său. Mai mult, afirmă că, având acum proprii săi copii, îi este și mai dificil să înțeleagă un astfel de comportament.

Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam. E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, a subliniat actorul în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Tânărul actor a mai povestit și în trecut despre relația complicată cu celebrul său tată. ”Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză.

Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță”, a spus Florin Piersic Jr.

Comentarii Facebook