Daniel Ghiță îi face praf pe fițoșii de pe litoral: ”Tot acasă ajungeți la sarmale și fasole. Fomistele care atârnă de un Făt Frumos…”


Daniel Ghiță, campionul K1, a dat de pământ cu toate fițele de pe litoralul românesc, mai mari de la an la an. 

Noi suntem saraci…nu avem bani de fițe și litoral!

Așa , ca suntem la țară, cu piscina gonflabila, așa ca șmecherii!

Fără fițe și fala !

Când se termină Loft, Nuba , etc , tot acasă ajungeti la sarmale și fasole! Fomistele și duuamnele care atârna pe la mese, vezi doamne dau de un “Făt Frumos “ cu bani sa le salveze din sărăcie și mizerie, va rog, luati o pauză sau de muncă ati auzit ?

Să știți, ca eu conduc Dacia! E mare drama în București! Le-am luat cinci mașini muncitorilor mei!

Sa vezi prin oraș oamenii șocați “ Ghiță cu Dacia?!”, El este? Nu e el, domnule! Dar, ce aveți? Toți sunteți născuți în Porsche?”, a postat Daniel Ghiță pe pagina sa de facebook.

Am Audi A8, am și smart, dar îmi place și Dacia! Ce aveți cu harfele astea de vedete, fomistilor? Dacă nu îmi cumpăr Porche, nu postez de la club, gata nu ești om de valoare?

M-am saturat sa văd fală, fițe ,show, și prostie peste tot. Oamenii încep sa te catalogheze după ce mașina conduci, dacă ești văzut la club de fițe!

Eu, care postez o filmare de la țara cu găini sau căruța cu cai, nu sunt de valoare? Azi, postam de la țara cu piscina gonflabilă!

Fiți modești și buni cu suflet față de oameni..ajutatii pe cei saraci, și nu puneți pret pe materialism! Gata cu fițele și fala! Șmecherii au Dacia! Nihil Sine Deo”, a încheiat campionul K1”, a spus Daniel Ghiță.

Comentarii Facebook