Dana Rogoz a ironizat-o pe Olivia Steer, care nu își face teste


Actrița Dana Rogoz a ironizat-o pe Olivia Steer, care contestă orice fel de act medical de testare și prevenție.  

A venit din nou acea perioadă specială a anului când iar merg la doctor, când îmi fac test Papanicolau şi consult al sânilor, când port roz şi când anunţ femeile cât de importantă e prevenţia. Sunt atât de multe femei în România care pierd lupta cu cancerul doar pentru că ajung prea târziu la medic. Vă rog din suflet, aveţi grijă de voi şi de femeile din viaţa voastră”, a scris Dana Rogoz.

Actrița a mai avut o poziție fermă împotriva declarațiilor Olivei Steer când aceasta a fost invitată la o dezbatere împreună cu medicul Mihai Craiu, în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Dar nu poate să nu mă întristeze faptul că un medic a ajuns în situația de a se justifica în fața unora cu păreri, dar fără studii. Trebuie să fie îngrozitor de frustrant. E ca și când un structurist îți spune clar că are risc seismic casa ta, iar tu îi spui că nu e adevărat, pentru că tu nu ai simțit mai nimic la ultimul cutremur, iar prietena ta cea mai bună s-a speriat îngrozitor în blocul ei nou. Plus că sigur structuristul e plătit de producătorii de ciment și de aia insistă să pui stâlpul ăla de rezistență…”, a scris Dana Rogoz în 2019, pe pagina sa de Facebook.

Olivia Steer, antivaccinistă convinsă, a scris un mesaj prin care anunța că a venit iarăși acea perioadă din an când nu își face mamografie, nici test Papanicolau și nici nu poartă fundiță roz. ”A venit din nou acea perioadă specială a anului, cînd iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz.  #de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frica', a scris Olivia pe pagina ei de Facebook”, a scris aceasta.

Comentarii Facebook