Duminica 28 Aprilie

Dan Negru, reacție dură în scandalul Lasconi: ”Dacă fata își înjură familia, eu mi-o apăr pe a mea” - VIDEO


Realizatorul TV Dan Negru a fost necruţător cu Elena Lasconi după scandalul care a inflamat România.

Văd de câteva zile cum se ceartă o fiică cu mama ei. Fiica locuiește undeva la Paris și mumă-sa este o primăriță dintr-un oraș din România. Nu-i bai, am mai văzut porcăieli de astea în public. Altceva m-a speriat. 

Am văzut cum fiica se declară susținătoarea sistemului socialist. Cărțile și definițiile spun că e faza incipientă a comunismului. Fata se declară luptătoare anticapitalistă, luptă împotriva sistemului capitalist.

Dacă fata își înjură familia, eu mi-o apăr pe a mea. Bunicul meu a fost deportat în Bărăgan, în anii 50 și încă mai am biletul lui de eliberare. L-a păstrat tata, îl păstrez și eu și o să-l arăt copiilor mei”, a spus Dan Negru, într-un clip postat pe Instagram.

Zeci de mii de români au fost deportați și uciși din cauza unei ideologii criminale. Peste câteva săptămâni se face decembrie. Oamenii au murit în decembrie la mine acasă, în Timișoara, în București, și în multe alte orașe, luptând împotriva unei ideologii criminale”, a continuat prezentatorul.

Un om care își crește copilul în spiritul unei ideologii, unei doctrine criminale nu are voie să facă politică într-o țară care a avut zeci, mii de morți din cauza acestei ideologii. Să le spunem asta tuturor! Să le spunem copiilor noștri că nu contează cu ce mână ucizi, cu dreapta sau cu stânga, e tot crimă.

Paradoxul cel mai mare e că mumă-sa e primăriță în Câmpulung! Ăsta-i orașul care l-a dat pe Radu Gyr, unul dintre sfinții închisorilor comuniste. Până la urmă, Iorga avea dreptate: „O țară care nu-și cunoaște trecutul e ca un copil care nu-și cunoaște părinții” și nu-s puțini”, a încheiat Dan Negru.

Comentarii Facebook