Fiica Elenei Lasconi regretă felul in și-a atacat mama: ”Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte” - VIDEO


Fiica Elenei Lasconi, Oana, a postat un nou mesaj în care spune că regretă că și-a atacat mama public, după ce a aflat că aceasta a votat ”Da” la Referendumul pentru familia tradițională.

Oana Lasconi a mai spus că nu vrea să candideze nicăieri și că va lupta pentru drepturile comunității LGBTQ Plus, din care facea și ea parte.

În primul rând a vrea să le mulțumesc celor care mi-au arătat susținere în perioada asta dificilă. Vă apreciez din toată inima. În al doilea rând vreau să vă spun că regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă. Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarația când emoția era la maxim. Asta e clar! Regret felul în care am făcut-o. Regret momentul în care am făcut-o. Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură, dar pe care, vă jur, că am învățat-o. 

Mesajul emoționant al Elenei Lasconi, după scandalul cu fiica ei: …”fiica mea este și va rămâne fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc!”

Acest scandal mi-a demonstrat un lucru clar, și anume că avem foarte, foarte mult de muncă. Homofobia nu înseamnă doar ură sau frică, ci și o dezaprobare, o discriminare.

M-am gândit zilele astea și la generațiile mai vechi LGBTQ Plus, care au suferit văzând că este criminalizat felul în care ele există. Nici nu îmi pot imagina cum s-au simțit acești oameni. Trebuie să ne folosim vocea și pentru ei, nu numai pentru tinerii LGBTQ Plus din România.

Unii au spus că am folosit asta drept rampă de lansare în politică. Permiteți-mi să vă liniștesc! Politica din România este mult prea struțo-cămilă, ca să am eu ce să caut în ea. Din punct de vedere ideologic mi se pare un haos, dar ce îmi doresc din toată inima să fac este să susțin comunitatea LGBTQ Plus. Asta este ce vreau!

Cristian Tudor Popescu intervine în scandalul mamă-fiică Lasconi: „Cinismul celor două e formidabil”

Îmi doresc ca prin acest scandal să pornim un dialog. Haideți să fim mai buni și mai toleranți. Să ne respectăm. Vă rog să înțelegeți că o părere nu poate fi sinonimă cu un vot pentru îngrădirea unor drepturi. E foarte important să putem să pornim dintr-o zonă comună. Părerile sunt cu totul altceva. Haideți să ne respectăm și să începem să visăm la o Românie mai bună din toate punctele de vedere. Haideți să pornim un dialog”, a transmis Oana Lasconi.

Ce a spus Mircea Badea despre scandalul dintre Elena Lasconi și fiica ei: ”Familia nu are nici o legătură cu iubirea”

Comentarii Facebook