Dan Bittman cu mască pe stradă, în București. Artistul lupta împotriva restricțiilor, dar se pare că a schimbat placa - FOTO


Dan Bittman a fost fotografiat cu mască pe stradă, în București, respectând noile reguli impuse de Guvern. 

În urmă cu un an, Dan Bittman nu voia să respecte nicio regulă. ”Dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou…

Ar fi trebuit să fie zeci de mii de morți. Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, a declarat Dan Bittman.

El a demarat mișcarea ”NU VREAU” și îi chema pe români să-și arate dezacordul față de măsurile de restricție impuse de autorități. ”Vreau să aprind o făclie, să văd dacă sunt un fraier în țara mea și sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni și mă înjur cu autoritățile. Fiecare dacă poate să-și facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea.

Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie «Nu vreau». Este ca în filmul ăla cu maimuțele și prima maimuță zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred. V-am lăsat doi ani de zile să mă mințiți în față. Nu vreau să cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul”, a spus Dan Bittman, potrivit Aleph News.

Mihai Bendean l-a făcut imbecil pe Dan Bittman

Actorul Mihai Bendeac i-a criticat pe cei care nu se vaccinează. 

Am auzit această tâmpenie: oamenii nu se vaccinează pentru că n-au încredere în conducători. Mie mi se pare o dovadă de imbecilitate. În momentul în care te confrunți cu o problemă globală tu spui: nu am încredere în conducătorii mei; există o țară pe care să o respecți? Mie îmi plac țările nordice. Într-o situație globală nu pot să mă raportez la acei conducători? Ce au făcut ăia? I-au îndrumat să se vaccineze. Dacă ar fi fost o rată de supraviețuire de 50% m-aș fi vaccinat sau nu? Despre asta e vorba.

Noi am investit niște bani ca niște oameni să stea 6 ani de zile, dacă nu mai mult, să stea să buchisească corpul uman.

Înseamnă că eu am rămas în istorie ca acel cretin care a spus treaba asta în timp ce peste 20 de ani Șoșoacă, împreună cu Bittman și cu Mugur Mihăiescu o să se ducă în Danemarca, unde nu o să mai fie niciun om și o să-și cumpere casă acolo.

Rata de vaccinare scade exact acolo era cortina de fier. Cu cât ne apropiem de această zonă de influență rusească vaccinarea scade. Șoșoacă se va reproduce cu Mugur Mihăescu pentru a forma o nouă generație de oameni inteligenți în Danemarca”, a spus Mihai Bendeac.

Foto: Cancan.ro

Comentarii Facebook