„Dacă vreau să fiu cu tine o oră-două, să fii la dispoziţia mea!”. Interviu de angajare cu favoruri intime de la primarul unei comune


Scandal sexual la o primărie din Argeş, după ce edilul comunei Călineşti a fost acuzat că i-a promis un post în instituţia pe care o conduce, unei tinere de 21 de ani, în schimbul unor favoruri sexuale. Probele în acest caz sunt chiar înregistrările audio în care primarul îi descrie fetei fişa postului.

Edilul comunei Călineşti, Mihai Georgescu, a fost înregistrat în timp ce îi oferea unei tinere o funcție în Administrația Locală, în schimbul unor favoruri sexuale. Victima, o tânără cu 32 de ani mai mică decât el. Povestea, spun surse din anchetă, ar fi început în urmă cu câteva luni. Fata s-a plâns anchetatorilor că primarul i-a promis că o angajează. Tânăra în vârstă de 21 de ani este acum agent de pază. Numai că, tot ea a povestit că  prin „am nevoie de tine", edilul i-ar fi cerut favoruri sexuale, scrie Antena 3

Te pot angaja pe cabinetul meu, îţi dau 35 de milioane (n.r.3.500 lei). Îţi dau liber cât vrei tu, îţi faci viaţa cum vrei, dar când am şi eu nevoie de tine şi vreau să fiu cu tine o oră - două, o zi, să fii la dispoziţia mea", este discuţia halucinantă de la un presupus interviu de angajare la primăria din comuna Călineşti, Argeş. 

Pus acum în faţa faptelor, edilul neagă totul: „Sunt un familist convins!"

Vocea mea este. A fost o convorbire mai lungă, au extras din context. Ceea ce au vrut, să speculeze. O să îi chem în judecată pe toţi. Nu am niciun fel de legătură, nici cu această tânără, nici cu alte tinere. Sunt un familist convins, sunt un om apreciat de comunitate, probabil că lucrurile bune pe care le fac zi de zi în comunitatea mea îi înnebuneşte pe unii", a spus primarul Mihai Georgescu, pentru sursa citată. 

Primarul din Călinești a fost suspendat de PSD din toate funcțiile politice după ce înregistrarea a fost făcută publică, edilul a fost suspendat din toate funcţiile politice, așteptând în continuare rezultatele anchetei în desfășurare. În zilele următoare, primarul va merge la Parchet să le explice procurorilor cum au stat lucrurile.

Comentarii Facebook