Cum au comentat Mihai Bobonete și Costel Bojog palma lui Will Smith, de la premiile Oscar: Nevasta mea duce mai multe


Comedianții Mihai Bobonete și Costel Bojog au comentat, la Digi FM, incidentul de la gala premiilor Oscar, unde Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock.

Bobonete crede că totul a fost regizat, iar Costel crede că gluma nu a fost atât de exagerată și că ”nevastă-mea sigur poate să ducă mai grav”.

Of, of, of... și eu care credeam că e gata disputa, ura și neînțelegerea asta dintre comedianți și actori. Comedianții care iau viața în râs și actorii care sunt niște oameni atât de sensibili. Ce să zic, eu țin cu echipa mea, eu țin cu Chris Rock. Nu mi s-a părut că a fost o glumă atât de exagerată și nevastă-mea sigur poate să ducă mai grav. Eu am pregătit-o, am antrenat-o. Să vedeți ce glume am despre ea... Asta a lui Chris Rock e floare la ureche”, spune Costel Bojog.

Vă spun de pe acum că a fost un moment mega regizat. De la poziția lui Will Smith în care îi dă palma lui Chris Rock, până la zgomotul din lavalieră și până la ratingul care a crescut uriaș din momentul ăla și era în scădere, toate datele spun că a fost un fake. Dacă s-ar întâmpla treaba asta și aș fi în contextul unui spectacol de stand-up comedy și unul dintre băieții de pe scenă ar face glume despre soția mea, despre Cătălina, și am fi de față, cred că am o toleranță destul de mare, ținând cont că și eu fac glume la adresa altor oameni. Ba chiar și eu fac glume la adresa soției mele. Dar cu o limită. Cred că există o limită. Dar atât. În niciun caz nu m-aș urca pe scenă să-i dau o palmă cuiva, mai ales în timpul unui show. Când te duci la un show de comedie sau te aștepți ca un comediant să facă o glumă, tu te duci și-l bați? Nu. Așa că d-asta eu cred că a fost o caterincă cu budincă, ca să meargă bine treaba cu Oscarurile”, a declarat, pentru Digi FM, Mihai Bobonete.

Comentarii Facebook