Cruzime fără limite. Un tânăr și-a ucis cel mai bun prieten în urma unui ritual satanic: „Întotdeauna mi-am dorit să ucid așa”


Fără regrete, un tânăr de origine poloneză a povestit cu lux de amănunte cum și-a ucis cel mai bun prieten, în timpul unui ritual satanic. Întâmplarea a avut loc în Italia, în noaptea de 27 iulie anul trecut, chiar în casa amicului său, Oskar Kozlowski, care avea 23 de ani atunci, îl ucidea fără motiv pe Maxim Zanella.

Aflat în spatele gratiilor, unde era reţinut după cumplita crimă, şi, probabil, cuprins de remuşcări, Oskar Kozlowski s-a sinucis. A declarat de mai multe ori că o va face, iar acum şi-a dus la bun sfârşit intenţia. Tânărul de origine poloneză, muncitor într-o fabrică de vopsea, făcuse întotdeauna o pasiune ezoterică și bolnavă pentru Diavol, scrie observatornews.ro.

Nu știu de ce am făcut-o, dar întotdeauna mi-am dorit să ucid pe cineva în acest fel”, a declarat criminalul în faţa procurorului Sara Rielli despre uciderea prietenului său, Maxim Zanella. Fără nicio urmă de regret. 

Oskar era obsedat de forțele întunecate, atât de mult încât și-a tatuat numărul 666 pe cot, se tăia pe braţe şi publica imagini cu moartea pe reţelele de socializare. Carabinierii au găsit la domiciliul victimei lumânarea și craniul însângerat folosit pentru ritual. Maxim Zanella, 30 de ani, fiul adoptiv al președintelui provincial al Clubului Alpin Italian, lucra ca salvamar. Nu era la fel de pasionat de ritualurile satanice şi nu avusese nimic de-a face cu ele, era doar prieten cu ucigașul său, fiind vecini ieșeau adesea împreună, notează sursa citată. 

În seara fatală, Oskar l-a convins pe Zanella să participe la ritualul satanic. A vrut să cheme un demon. Iar Maxim, poate de curiozitate, își pusese casa la dispoziție, fără să știe că chiar acolo va sângera până la moarte.

Foto: Observator

Comentarii Facebook