Vineri 9 Decembrie

Cruzime de neimaginat! Cunoscut medic ginecolog, acuzat că arunca bebeluși născuți prematur la gunoi și îi lăsa să moară


Un medic ginecolog din cadrul Spitalului Polizu, care activează și la alte spitale, este acuzat oficial de tentativă de omor calificat prin cruzimi. Florian Robe este acuzat că ar fi lăsat copiii născuți prematur ”să moară sau îi omora chiar el pentru a nu mai ocupa un loc în incubator”, arată avocatul Cuculis. Atenție, urmează informații cu puternic impact emoțional!

Medicul ginecolog Florian Robe este audiat astăzi ca suspect, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în cazul "Abatorul de Copii", a anunțat avocatul Adrian Cuculis, citat de Antena 3.

Potrivit avocatului Cuculis, medicul este acuzat că lăsa copiii prematuri să moară sau chiar "îi omora el" pentru a "nu mai ocupa un loc în incubator".

Eu am reușit să documentez acest caz, însă reiese din declarațiile date de martori că Polizu, prin acest "Dr. Robe", era un abator de copii prematuri, aruncați la propiu în coșul de gunoi, până mureau.", spune avocatul.

„S-a refăcut filmul ororilor”

Cele explicate mai sus și care sunt extrem de precise, au fost și filmate, și pe baza filmărilor s-a refăcut filmul ororilor. De asemenea, toate actele întocmite pentru "mortul viu", adică copilul care a scăpat cumva dintr-o pungă legată la gură ca să se asfixieze și să moară, au fost făcute în fals ca să acopere abatorul", a precizat Cuculis.

Avocatul a adăugat că acesta este doar începutul poveștii și probabil vor ieși la iveală și alți părinți care nu știu ce s-a întâmplat cu copiii lor. Potrivit lui Cuculis, din declarațiile date de asistente și cadrele medicale din Polizu, aceasta era o practică. 

Un bebeluș născut prematur, aruncat de medic într-o pungă, salvat de o asistentă. Copilul are astăzi 3 ani

Potrivit surselor Antena 3, există o singura plângere penală, depusă de părinți, referitoare la un copil care ar fi fost găsit încă viu de o asistentă. Încă respira, punga nu era legată. Aceasta i-ar fi zis medicului, iar el a zis 'eh lasă ca moare el'. Asistenta, însă, l-a salvat.

Aceleași surse au dezvăluit că în acest caz au fost audiați părinții copilului și mai multe asistente. La audieri asistentele ar fi povestit ca așa se întâmplă cu unii născuți prematur, dar nu se știe dacă alții erau morți sau nu și nici nu există vreo posibilitate ca anchetatorii să mai poată afla acum. Sursele spun că ar exista și imagini cu medicul când îl aruncă pe copilul în cauză. Fapta s-ar fi petrecut în urmă cu trei ani, la nașterea bebelușului, iar părinții au depus plângere penală anul acesta.

Copilul avea 6 luni și un pic când s-a născut și cântărea un kg. Mama spune chiar că medicul a pus-o să semneze că a murit, iar după ce o asistentă a salvat bebelușul, acesta a anunțat-o că a fost o minune de Paște și a înviat. 

Inițial două asistente i-ar fi zis medicului că bebelușul respiră, trăiește, plânge. Medicul le-ar fi spus să-l lase că este mort. Copilul a fost pus într-o pungă și abia după 12 ore o altă asistentă, care trebuia să-l ducă la anatomie patologică, l-a găsit în viață și l-a dus la incubator.

Comentarii Facebook